Het Centrum

“Chi” is het Chinese woord voor de universele kosmische energie. Deze energie stroomt door elk levend wezen. In ons centrum helpen we mensen om deze chi te herkennen, te stimuleren en te gebruiken om een gezond en fit lichaam te cultiveren. Hiervoor gebruiken we vnl. zachte technieken uit de Qigong, de Craniosacraal Biodynamiek, LaHoChi, Quantum Touch Energy…

Opgericht in 2007, het CHIness Centre heeft als doel om een veilige omgeving creëren voor elke student of klant zodat elkeen via onze cursussen of behandelingen kan transformeren naar een dieper niveau van gezondheid, bewustzijn, persoonlijke groei, welvaart en geluk.

We streven ernaar om jou de beste leraren te brengen. Ze hebben zo’n diep begrip van de materie die ze onderrichten door hun eigen dagelijkse beleving dat de overdracht van hun kennis en praktijk ervan zeer diep en authentiek is en hierdoor zo diep transformerend werken.

Therapie en energetische behandelingen

Harmoniseren van energieën, curatief en psycho-energetisch magnetisme, massotherapie (harmoniserende, ontspannende, energetische en aromatische massage), Reiki (handoplegging), Chakratherapie (her-uitlijning van energiepunten), Quantum Touch Energy, LaHochi en Biodynamische CranioSacraal Therapie.

Het werken met vitale energie laat toe om de energiepunten in evenwicht te brengen, de energie te laten circuleren en energieknopen te deblokkeren om zo problemen met het lichaam en blokkades van de geest, oftewel psychologische spanningen uit het verleden en heden, te verlichten.

Spanningen kunnen een weerslag hebben op het organisme want energieën zijn verbindingskanalen tussen het lichaam en de geest.

Werken met energieën heeft een invloed op de levenslust, het gevoelsleven, het bevattingsvermogen, de uitstraling, het beminnen, de kunst om te geven en te ontvangen, de communicatie en het geloof in zichzelf.

Het is een ideale benadering voor personen die op zoek zijn naar ontspanning en welzijn en die een afkeer hebben van massages. Het stimuleert de energie, helpt depressie en morele en fysieke vermoeidheid bestrijden, verlicht in bepaalde gevallen zware aandoeningen, vermindert zwangerschapskwaaltjes …

Ik stel voor om samen op weg te gaan om een andere kijk te krijgen op datgene dat bij u voor problemen zorgt.

Dit gebeurt van persoon tot persoon, met het grootst mogelijke wederzijdse respect, met als doel de symptomen die gezondheidsproblemen of psychologische problemen veroorzaken te verlichten.

De energetische therapie is geen geneeskundige behandeling maar een zorgverlening die de vorm aanneemt van begeleiding of preventie.

Raadplegingen op afspraak

Contacteer onsContacteer ons